Ga naar de inhoud

Spreker

Met ruim 15 jaar onderwijservaring en een specialisatie in talentontwikkeling, heb ik gezien hoe kinderen en volwassenen tot hun recht komen wanneer ze worden aangemoedigd om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Door het vergroten van zelfvertrouwen en het stimuleren van hun interesses, creëren we een omgeving waarin iedereen kan groeien en zichzelf kan zijn.

Tijdens presentaties deel ik mijn ideeën en praktische tips over hoe we een fijne en creatieve omgeving kunnen creëren die kinderen, maar zeker ook volwassenen in staat stelt om hun unieke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Met uitdagende perspectieven en nieuwe mogelijkheden probeer ik mensen te inspireren om anders te denken en te handelen.

Als je op zoek bent naar een spreker die een positieve en creatieve benadering van onderwijs en organisaties belicht, neem dat gerust contact met me op. Samen kunnen we een waardevolle ervaring creëren!

Specialisaties: talentontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, positieve psychologie, anders kijken naar kinderen, creatief denken, denken met je handen, Lego Serious Play.