Spreker

Bij Talentlicht draait het om het stimuleren van een frisse kijk op kinderen en onderwijs. Door de nadruk te leggen op positiviteit en creativiteit, geloof ik dat we de volledige potentie van elk kind kunnen benutten. Als spreker probeer ik een inspirerende ervaring te bieden tijdens studiedagen of onderwijs events.

Met een specialisatie in talentontwikkeling, heb ik gezien hoe kinderen tot hun recht komen wanneer ze worden aangemoedigd om hun sterke punten te ontdekken en te ontwikkelen. Door het vergroten van zelfvertrouwen en het voeden van hun passies, creëren we een omgeving waarin ze kunnen groeien en zichzelf kunnen zijn.

Tijdens presentaties deel ik mijn ideeën en praktische tips over hoe we een omgeving kunnen creëren die kinderen in staat stelt om hun unieke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Met uitdagende perspectieven en nieuwe mogelijkheden probeer ik medewerkers te inspireren om anders te denken en te handelen.

Als je op zoek bent naar een energieke en inspirerende spreker die een positieve en creatieve benadering van kinderen en het onderwijs belicht, neem dat gerust contact met me op. Samen kunnen we een sprankelende en waardevolle ervaring creëren!

Specialisaties: talentontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, positieve psychologie, anders kijken naar kinderen, creatief denken, denken met je handen, Lego Serious Play.

Talentlicht als spreker bij Studiedag Stichting Ultiem