workshop hsp

Wil jij weten hoe jij jouw creativiteit (weer) kan laten stromen? Wil jij jouw creatieve talent weer in actie zetten? Geef je dan op voor de online of fysieke workshop.

  • De online workshop (via Teams) vindt plaats op woensdagavond 15 juni van 19.30 tot 21.00 uur. Na aanmelding ontvang je via de mail een Teams link.
    Kosten: €19,95
  • De fysieke workshop vindt plaats op donderdagavond 16 juni 2022 van 19.30 tot 21.00 uur in ’t Natuurlijkhuus in Raalte. Na aanmelding ontvang je een routebeschrijving.
    Kosten: €29,95 incl. materialen

Aanmelden? Stuur een mailtje naar talentlicht@gmail.com met: jouw naam, leeftijd, woonplaats en welke workshop je wilt volgen.


Meer informatie Workshop

Bij creatief bezig zijn, denken veel mensen aan tekenen, schilderen of beeldhouwen. Echter is creativiteit veel meer dan dat! Denk bijvoorbeeld ook eens aan: creatief denken en oplossingsgericht te werk gaan. Zo belangrijk in de tijd waarin wij nu leven 🙌 Creativiteit is iets creëren, op welk vlak dan ook. En wist je dat ‘creëren’ iets is waar hooggevoelige mensen vaak erg goed in zijn. Ja echt waar! Ze komen met ideeën, waar anderen nog nooit over hebben nagedacht. Ze zien oplossingen, die anderen nooit zouden zien. Ze denken (veel en) diepgaand, waardoor ze tot de mooiste innovaties kunnen komen. Dit komt mede omdat hun rechterhersenhelft zo actief is. Bijzonder toch!?
Toch voelen veel hooggevoelige mensen zich op creatief vlak vaak zelf nog geen expert. Teveel ideeën in hun hoofd, maar geen plan om in actie te komen. En als ze een goed idee hebben, dan zien ze vaak meteen weer beren op de weg.
Het vele nadenken kan hsp-ers nog wel eens in de weg zitten. En daarnaast maken ze zich vaak ook nog eens zorgen over wat anderen van ze vinden. Lastig soms hé!? Is bovenstaand verhaal herkenbaar voor jou? En wist je dat aanpassingsgedrag veel gevolgen kan hebben voor jouw creativiteit?
Wanneer je teveel rekening houdt met de mensen om je heen, kan creativiteit niet stromen. Ook onzekerheid en bang zijn om fouten te maken kunnen jouw creativiteit in de weg zitten. De ergste vijand van creativiteit is namelijk: twijfelen aan jezelf en bang zijn om fouten te maken. Maar wat is dat soms lastig.